RIDEHALLER OPFØRES EFTER DINE ØNSKER

Hos Knud Andreassen ApS kan vi opføre ridehaller med indbyggede ridebanebarrierer for dig. Du har naturligvis selv indflydelse på placeringen af barriererne.

Når vi skal bygge din ridehal, overholder vi altid de rigtige mål til ridebaner, hvad enten din ridebane skal bruges til:

  • Dressur
  • Spring
  • Voltigering.

Vi tilbyder opførsel af ridehaller i Ringsted, Næstved og omegn samt på hele det øvrige Sjælland.

DU ER MED I HELE BYGGEPROCESSEN

Vi etablerer ridebanebunden efter dine ønsker og behov. Ønsker du, at hallen skal forlænges, kan vi også klare det. Forlænges den, vil der være plads til rytterstue og dommerkontor med udsigt over banen. På samme niveau som banen kan der med fordel etableres vandspiltov, venteområde eller ventepladser.

Vi har tidligere bygget løsninger, hvor taget forlænges ud til den ene side, og der etableres plads til hestebokse langs hele bygningen.

Vores ridehaller opføres på betonfundamenter, og bygningens bærende konstruktion skabes af godkendte stålspær, der dimensioneres efter gældende love og regler.

Vi beklæder hallens sider med profilerede stålplader og taget med eternit bølgeplader. Vi implementerer også ståltagrender med nedløb til terræn.

Vi tilbyder ligeledes skydeporte beklædt med samme plader som facaderne, såfremt du ønsker det. Slutteligt færdigmelder vi arbejdet og sørger for, at du får din ibrugtagningstilladelse.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES RIDEHALLER

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores ridehaller, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en skarp pris på en ny ridehal. Vi står klar til at hjælpe dig, og vi tilbyder altid billige priser på haller i højeste kvalitet.

KNUD ANDREASSEN APS

Alslevvej 16
4653 Karise

Telefon: 5678 8711
Mail: ka@knudandreassen.dk

CVR: 15106247