LANDBRUG­HALLER OG MASKIN­HALLER

Mangler du en ny maskinhal, et stort opvarmet værksted, en halmlade eller noget helt fjerde? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Knud Andreassen ApS tilbyder vi blandt andet opførsel af mange forskellige former for landbrugshaller og maskinhaller for kunder i for eksempel Næstved, Ringsted og omegn samt på hele det øvrige Sjælland. Vi står glædeligt for alt, hvad opførelsen af din kommende landbrugshal indebærer.

Uddybende tager vi os af:

  • Tegninger
  • Placering
  • Opførelse af bygningen
  • Myndighedsansøgning.

VI TAGER OS AF PROCESSEN FRA START TIL SLUT

Når vi går i gang med at opføre den bygning, du har brug for, begynder vi med at bygge betonfundamenterne. Dem bygger vi enten som punkt- eller stribefundamenter.

Vi sørger for, at bygningens bærende konstruktion er bygget af godkendte stålspær, der dimensioneres efter gældende love og regler. For at gøre bygningen stabil monterer vi tømmer på sider og tag.

Den udvendige beklædning består af profilerede stålplader på hallens sider og bølgeplader af eternit på taget. Vi monterer også en ståltagrende med nedløb til terræn. Hvis du ønsker det, så kan vi også montere skydeporte beklædt med samme plader som facaderne.

Hvad angår gulvet i hallen, kan vi lægge et glittet betongulv eller belægningssten. Afslutningsvist i processen færdigmelder vi arbejdet, så du får din ibrugtagningstilladelse.

Vi tager os med andre ord af hele processen fra start til slut.

KONTAKT OS FOR PRISER PÅ LANDBRUGSHALLER

Har du brug for at få opført en landbrugshal, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder billige priser på landbrugshaller, og vi udarbejder naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud med en skarp pris på lige netop den hal, som du kunne tænke dig at få opført.

KNUD ANDREASSEN APS

Alslevvej 16
4653 Karise

Telefon: 5678 8711
Mail: ka@knudandreassen.dk

CVR: 15106247